Saturday, May 5, 2007

Jodie


Ik heb iets met Jodie Foster... Hoe ze eruit ziet, haar carrière, haar klassevolle manier van door het leven te stappen. Eigenlijk ik niet alleen, Kaatje heeft het al jaren even zwaar te pakken. Ik vind dat ze er ongelooflijk sexy uitziet in Panic Room. Zelfs meer dan ongelooflijk sexy. Om te beginnen moet ik kwijt dat ze net door de bril die ze draagt aan het begin van de film, zeer charismatisch overkomt. But then again... doesn't she always? En dan nog gezwegen over haar zwoele stem en hoe ze seconden later over het scherm dartelt in haar zwart topje.... Grraaauuww!

Naast de gewone dvd die bij mij thuis ligt, heb ik ooit ook de special edition (UK) eens gekregen van Angela, Kaatje's mama. Helaas is de enige functie van die dvd totnutoe geweest dat hij mooi mocht staan pronken in één van de dvd-kasten. Ik zou hem er dringend eens moeten uithalen en bekijken. Naar het schijnt staat hij vol interessante extra's. Probleem: geen tijd. Er ligt hier nog zoveel te wachten dat bekeken moet worden. Dat doet me er aan denken: Inside Man moet ik ook nog altijd zien...


4 comments:

Mick van Meelen said...

Ik ben al fan sinds Bugsy Mallone.

Smiling Cobra said...

En het is ook mijn favoriete actrice, want er bestaat geen betere.

serge said...

in 1999 was ik samen met mijn nicht op reis naar vancouver om haar broer te bezoeken die daar woont. op de metro wordt ze aangesproken door een canadees die vindt dat ze sprekend gelijkt op jodie foster. en het moet gezegd, ze heeft er inderdaad wel iets van weg. dit compliment is ze tot op vandaag nog niet vergeten :-)

Tine said...

idd, prachtige film...