Tuesday, May 29, 2007

Alarm

Kaatje en ik surfen hier met twee pc's draadloos op het netwerk. Maar gisteren weerklonk de alarmbel... Wat hebben we anders gedaan dan andere maanden? Niets toch?

13 comments:

futtta said...

is jullie wireless netwerk beveiligd? kan het zijn dat onverlaten gratis meesurfen en -vooral- downloaden?

Ann said...

@Futta: ja hoor, superbeveiligd! Alles in orde op dat vlak!

Anonymous said...

Valt nog mee, wij zitten op 40 gb...

Jelle said...

Veel youtube-filmpjes, is het eerste dat in me opkomt. Dat begint op de duur aan te dikken. Zeker als je met meerdere personen op dezelfde lijn surft.

De limieten zijn niet meer aangepast aan deze tijden, maar wat kunnen we eraan doen... Een mars op Brussel? :)

Gelukkig begint er weldra een nieuwe maand en springt de meter weer op nul.

Anonymous said...

Heeft er iemand perongeluk wat teveel filmpjes met mooie dames bekeken?

Ania said...

Dat hebben we hier ook constant! 2 mensen draadloos op den airport en heel snel aan onze limiet. We hadden zelfs een dag dat we een melding kregen van telenet dat de meter tijdelijk niet werkte en dat we gedurende die tijd enkel mail konden versturen en ophalen. S'avonds werkte het wel en volgens meter hadden we 400MB verbruikt! ?! Volgens mij spelen die met ons voeten. ;)

Sed said...

aleezeg , twaalf megabyte da is nu is niks, wij verbuiken hier met vijf gemakkelijk 20 gigabyte per maand.

Thomas said...

@ Sed: het gaat wel over 12GB. Dat is redelijk veel voor twee personen. Wij verbruiken thuis met vier 30-40GB per maand (Belgacom VDSL, supersnel internet doet echt meer verbruiken).

futtta said...

hmm, als jullie niets anders gedaan hebben dan de afgelopen maanden en als jullie netwerkje idd proper beveiligd is, dan zitten er misschien beestjes in de computers?

Sed said...

daar staat toch op dat prentje 12 MB en de M staat toch voor Mega, zo staat dat toch in mijn cursus computerarchitectuur :)

Ann said...

@Sed: 12.000 MB hé. 12 x 1000 dus en dan zit je niet bij 12 MB maar bij 12 GB.

Sed said...

oeps , ik had de punt als komma gelezen, ik was al helemaal in de war :), ik kijk dan ook nooit naar die metertjes, ik verbruik en als het op is koopt de papie wel bij :)

Maarten said...

@ann: als informaticus moet ik je er op wijzen dat je niet met factor 1000 vermenigvuldigt om van GB naar MB te gaan..we gebruiken 1024...'t scheelt niet veel..maar juist is juist hé;-)
Ik denk trouwens dat onze limiet op 6GB ligt (volgens dat mn pa ooit gezegd heeft) Zal da dringend ies moeten onderzoeken!