Monday, April 16, 2007

Ontdekking van de dag...


... quiche!

Nog nooit van mijn leven gegeten. Vandaag was de eerste keer. Gisteren gehaald bij Les Tartes de Françoise hier om de hoek. 't Was een kleine groentenquiche met brocolie, spinazie, tomaten en emmentaler. Kaatje had on the side nog een overheerlijk slaatje met veldsla, rucola, tomaten en komkommer geprepareerd, overgoten met dressing. En, niet te vergeten, een getoast broodje! Yummie!

8 comments:

MaartenVarewyck said...

Maar meisje toch..zo'n gat in je..euh..ovenkunsten!! Er zijn zoveel verschillende variaties die allemaal super lekker zijn!! Nog veel genietplezier voor de boeg dus..
zoen

Thomas said...

Alé ! Zo'n lekker iets, voor de eerste keer ?!

Nog veel eetplezier ermee !

Christophe said...

Hmm quiche.
Ik heb er eens 3 dagen na elkaar gegeten. De dag erna deden we een dagje verwennerij (sauna, bubbelbad, massage etc) en smiddag kregen we daar dan een ... quiche. Sindsdien heb ik er gene meer gegeten. Maar, het is inderdaad wel lekker.

1983 said...

Ik heb er weken geleden daar ook eens eentje gaan halen. Zeer lekker, maar niet goedkoop.

Franky Aelbrecht said...

Beter laat dan nooit, haal je schade nu maar in!

drien said...

De eerste keer quiche in je hele leven? Wat een gemis! Wij, sloddervossen, hebben er gisteren weer zelf eentje gemaakt... hmmm...
We maken dan zo'n heerlijke grote dat we er 2 dagen zoet mee zijn. Hemel op aarde noemen wullie da!

Anonymous said...

quiche is één van de belangrijkste maaltijden van een vegetariër.. :)
Of is K alleen?

Ann said...

K is inderdaad de enige vegetariër hier in huis. Ik hou wel van een lekkere cheesburger met tomatensaus en ajuin en gesmolten kaas van de Martino! ;o)