Friday, April 13, 2007

Zes voet diep: het boek


Een paar weken geleden hielden we hier een Six Feet Under marathon. Met het goede weer zijn we een beetje blijven steken midden seizoen 3, maar het vervolg van de marathon komt er wellicht de komende weken aan. Zo'n dvd-sessies maken me meestal wild van een bepaald programma. Ik ben niet iemand die een serie vlug slecht zal vinden, dus weet ik meestal met mijn enthousiasme geen blijf. Dit uit zich bijvoorbeeld in het kopen van boeken over het programma in kwestie. En bij Six Feet Under was dat niet anders. Op 19 maart was het zover: ik ging shoppen bij Amazon, waar we vaste klant zijn. Ik had mijn oog laten vallen op Six Feet Under: Better Living Through Death van Allan Ball. Voor de paperback zou ik $30 moeten neertellen, maar dat was zowat de prijs die ik er destijds voor zou moeten betalen hebben toen ik het boek zag staan bij Waterstones in Brussel. Enkel de levertijd stak wat tegen: 4 tot 6 weken. Maar dat zijn we al eens gewoon bij Amazon, dus niks nieuws.

En wat wil het toeval: toen ik daarnet ging kijken hoe het zat met mijn bestelling, bleek alles nog normaal, tot ik een fotootje wou gaan zoeken en de titel van het boek bij de zoekfunctie ingaf. Geen Six Feet Under: Better Living Through Death meer te krijgen bij Amazon. Enkel nog 'new & used', dus bij andere verkopers. Vreemd, aangezien dat uiteindelijk de reden was waarom ik van .co.uk uitgeweken was naar .com. Nu, we zullen wel zien. Het boek staat nog altijd in bestelling. Delivery estimate: April 27, 2007 - May 27, 2007. En zolang ik geen mail gekregen heb, dat de annulatie van de aankoop bevestigt, blijf ik maar hopen. 't Zou echter niet de eerste keer zijn dat ze ons dat lappen.

2 comments:

Geert said...

Op Proxis en Amazon.de vind je de boeken vaak voor dezelfde prijs of minder zeker op .de.
Jouw boek bijvoorbeeld voor maar twintig euro : http://www.amazon.de/Under-Better-Living-Through-Death/dp/3896026410

Ook Proxis levert het aan het aanvaardbare prijs : http://oas2000.proxis.be/gate/jabba.coreii.g_p?bi=4&sp=DETAILS&mi=4460801

Grace said...

Six Feet Under, ik ben me er ook op aan het storten. In een rustig tempo :) Ik zit nog maar einde reeks 2. Maar echt de moeite, die serie!