Sunday, September 16, 2007

Mondays are tempting


In New York kwamen we overal advertenties tegen voor Californication (de nieuwe serie met David Duchovny die niet echt lovende kritieken kreeg na de eerste uitzending) en Weeds waarvan het derde seizoen in première moest gaan. Derde seizoen? Waarom hebben wij hier nog geen kennis kunnen maken met Nancy Botwin, een alleenstaande dealende moeder in één of andere buitenwijk? Mary-Louise Parker schijnt dat voortreffelijk te doen, al was ik daar dus niet van op de hoogte. Maar niet getreurd, morgen is het zover! En wel op Vijftv. Ben benieuwd!

Elizabeth Perkins is blijkbaar ook van de partij in Weeds. Ze mag dan wel niet de meest ravissante verschijning zijn op deze aardbol, zij is de actrice die 'preuts zijn' in mijn ogen een gezicht gaf toen ze de rol van Joan vertolkte in About Last Night.... 1986 was dat. Niet te geloven eigenlijk!

1 comment:

Unexpected said...

heb de eerste aflevering ook gezien in de states ;) ondertussen heb ik al alle getoonde afleveringen netjes op de pc staan hoor :) vind het wel goed. Idem ditto voor weeds, al dacht ik dat ze hier nu begonnen zijn met seizoen 1?