Wednesday, June 13, 2007

Missen

Ieder jaar zit er toch wel iemand in één van mijn klassen die met zijn kop op televisie wil komen. Een paar jaar geleden is het begonnen met Sven Kuttner uit de allereerste editie van Temptation Island. Hij was de enige man tot nu toe. De jaren nadien volgden een heel aantal meisjes die het wilden waarmaken als Miss België of Miss Belgian Beauty of iets soortgelijks en ook dit jaar had ik weer prijs, zowel in Antwerpen als in Gent.

Eén van de studentes in kwestie, mailde mij onlangs, omdat ze niet kon deelnemen aan een verplichte presentatie. Ze kon niet aanwezig zijn, maar verklaarde niet nader waarom. Toen ik haar terug mailde, kwam de aap uit de mouw:

"Hallo

Alles is in orde, ik kom toch naar school op het afgesproken uur. De reden dat dit een beetje moeilijk was voor mij, is dat ik meedoe aan een miss-verkiezing Miss Sports Belgium en de finale is zaterdag. Vrijdag moeten we echter aanwezig zijn in Knokke om 9 u 's ochtends voor de generale repetitie, en die duurt de hele dag. Maar zoals ik zei, kom ik toch om 14 u 30 voor de presentatie."


Oh ja, en er zat dit jaar ook nog een studente in mijn lessen die actief is bij Spring en nu het mooie weer gaat maken in één of ander theaterstuk over Kiekeboe.

3 comments:

Thomas said...

Ge zult zo'n dingen aantrekken zeker :-) ?

Ania said...

Iedereen beroemd. :)

Maarten said...

Wanneer zien we jou eens op tv? Je kan toch moeilijk onderdoen voor je studenten hé..zo eens in het nieuws bij Annelies..of bij de slimste mens ;o)