Wednesday, November 28, 2007

Virtueel samenwonen

Als we het in het echte leven kunnen, dan moet dat op het internet ook lukken. Met andere woorden, weldra gaan Kaatje en ik op't net samenhokken. Een kwestie van samen te posten, en een waaier aan onderwerpen aan te bieden. Ook al overlapt dat grotendeels, de ene weet altijd wel wat meer te posten over dit of dat dan de andere.

't Zal in Wordpress zijn. Nu alleen nog op zoek naar een naam voor ons stekje.

Suggesties?

Thursday, November 22, 2007

De Slimste Mens


Hilariteit alom hier thuis tijdens de finale van De Slimste Mens op tv. Tijdens de vragenronde 'De Galerij' was de eerste foto deze hier links.

"Wembley!", riep Kaatje uit!

Onovertrefbaar, die vriendin van mij!

Tuesday, November 20, 2007

Ro


Wat was ze geil op het podium! En gezellig achteraf toen we even bij praatten in de coulissen. Weeral even geleden dat we haar nog gesproken hadden, maar 't was blij weerzien! Wat is het toch leuk als je iemand beroemd persoonlijk kent, van toen ze nog onbekend was.

No one fucks the mike like she does!

Foto van buurman C., die Róisín nog een complimentje gaf over haar voortdurend stijve tepels op het podium. Een compliment dat ze wel wist te smaken overigens!

Cool ook dat ze nog even persoonlijk meedeelde (terwijl ze van haar brandy nipte) dat er tijdens het concert opnames gemaakt zijn voor een eventuele live cd. Will keep you posted!

Monday, November 19, 2007

Kidman-Cruise


Dat was nog eens een koppel! En toen was hij nog een beetje van deze wereld...

Monday, November 12, 2007

Officieel

Het is officieel! De wereld is gek geworden!

In Genk staken onmensen een hond in brand. Niet zomaar, ze gebruikten brandversnellers!

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik het las. En ik kon mijn tranen maar amper bedwingen. Ik vind dit werkelijk onvoorstelbaar.

Arme Branco... Je hebt het overleefd. Met derdegraads brandwonden en je speelde een oog kwijt...

Levend villen moesten ze die mensen, die zoiets durven doen!

Friday, November 9, 2007

Mickey


Mugshot van mijnheer Rourke nadat hij deze week in Miami onder invloed van het één of ander met zijn Vespa de straten onveilig maakte.

In de eighties was dat toch een aantrekkelijke man? Of zag hij er toen ook al zo slecht uit dat ik daardoor voor de vrouwen ben?

Thursday, November 8, 2007

Zo

Net een abonnement genomen op Knack. Dat geeft volgend lijstje van vaste post:

* Humo
* Flair
* Total Film
* De Morgen
* Knack
* een diergeneeskundig tijdschrift voor Kaatje (BSAV)
* Expreszo (gratis)

Wednesday, November 7, 2007

Schijt

Awel, ik krijg het er van! Villa Politica staat hier op de achtergrond op, voor de historische stemming... Tussendoor een woordje uitleg van Peter Vandermeersch en een interviewtje. Zoals nu. Met Olivier Maingain. Eikel. Stellen ze een vraag in het Nederlands en die antwoordt doodleuk in het Frans!

Dat is al één van de redenen waarom ik niet graag in Brussel kom. Is ook altijd het geval daar!

Cartoonfiguur

Buurman C. mailde dat hij vannacht pas om 2u was thuisgekomen. En dat op een doordeweekse dag. "Wat was er te doen soms?", mailde ik hem terug.

Zijn antwoord:

"Dinerke in de Kaasrui in Aaaaaaaaantwaaaarrepe. Ben ik daar ff totaal onbekend heb ik hopeloos zitten zoeken naar een parkeerplaats en mij van pure ellende in de Meir parking gezet dan vond ik de weg niet naar de Kaasrui maar ik wist dat dat een zijstraat is van de Grote markt dus vraag ik aan 10 mensen of ze me de weg naar de Grote markt kunnen wijzen "moa da wieste ze ni zaan" en dan vraag ik het aan een elfde persoon die met de inmiddels stromende regen mijn weg kruiste en dat was toch wel ni . . . . AAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRGHHHHHHHHHHHHHHH Filip De Winter. Ik dacht dat dat een cartoonfiguur was maar nu blijkt dat iemand van vlees en bloed te zijn. Ik ben er nog ni goe van."

De Slimste Vrouw


Is Muggenbeet familie van Annelies?

Sex and the City

Oh, those sweet memories! Begin september gingen de opnames van de Sex and the City film van start in New York. Niet zo lang geleden trok de crew naar Bryant Park, net om de hoek van waar Kaatje en ik niet zo lang geleden woonden. Wish I were there...

Tuesday, November 6, 2007

Voeding

Allez vooruit. Een tijdje geleden ging ik naar de Fnac, mijn pc halen die in herstelling was. Maar liefst €799 zou ik moeten neertellen voor de reparatie. Niet dus. Maar ik wou hem wel terug, mijn allereerste laptop.

Wat bleek? Dat men de voeding niet mee teruggestuurd had naar de winkel. Kwijtgespeeld? Men ging er achter horen.

Vandaag, zo'n 2 maanden later, nog niets gehoord van de dienst na verkoop. Dus gisteren een mail gestuurd. Geen antwoord. Vanmiddag opnieuw die mail verstuurd. Enkele seconden later: telefoon. Nummer onbekend. De vriendelijke dame aan de andere kant van de lijn vertelde me doodleuk dat de firma waar mijn laptop voor nazicht naartoe geweest was, ondertussen failliet was en dat ik voorgoed afscheid diende te nemen van mijn voeding. Maar! Fnac had een spiksplinternieuwe gratis universele voeding klaarliggen voor mij, die ik kon komen ophalen en dan gewoon 'juist' diende in te stellen voor gebruik.

Nu, is dat wel veilig en ok, zo'n universele voeding? Of beter niet gebruiken?

Suf

Vandaag is zo'n dag dat ik vanalles gepland had, maar niks van in huis gekomen is...

* DVD-recensies online zetten(The Prestige, The Jetsons Movie, Foxes, Romancing the Stone)
* Nadenken en uitwerken concept boek

Zelfs mijn dutje heb ik niet gedaan...

Gelukkig heb ik wel gekuist, afgewassen, gekookt, op mijn gemak ontbeten en de krant gelezen.

Monday, November 5, 2007

Bunker Spreckles


De naam alleen wakkert interesse aan. Erfgenaam van Clark Gable. Eén van de beste surfers van zijn generatie. Tot seks, drugs en rock 'n roll zijn leven gingen beheersen en hij op zijn 27ste overleed.

Interessant boek ook precies, dat van Art Brewer en C.R. Stecyk III.

Hup, in het winkelmandje!

Pincet

Mijn grijze haren... zien WIT! :os

Toetanchamon


Dit is hem dan, Toetanchamon. 3300 jaar geleden kwam hij op reeds 9-jarige leeftijd aan het hoofd van het Egyptische Rijk, om op zijn 19de te overlijden aan een ontstoken beenwonde.

Egypte heeft me altijd al geboeid. Zeer fascinerend ook, de collectie in The Met (NY). Heb er deze zomer van genoten!

Friday, November 2, 2007

Gezocht


Vroeger, en dan bedoel ik zo'n 10 jaar geleden, plaatsten we regelmatig zoekertjes in de koopjeskrant. Voornamelijk om onze nostalgische verzamelingen uit te breiden.

Dus bij deze: wij zoeken nog

* ATARI 2600 spelletjes
* Commodore 64 disk drive 1541
* Nintendo game & watch spelletjes

Iemand?

Romancing the Stone


Wow! Niet dat ik vergeten was dat Turner-DeVito-Douglas zowat het beste trio is dat ik ooit op het witte doek gezien heb, maar wat heb ik toch gisteren weer genoten van Romancing the Stone. Jaren geleden was het, dat ik die film nog gezien had. Het moet één van mijn eerste dvds geweest zijn, waar ik bovendien rond de €35 voor betaald heb. Tja, zoveel kostten die schijfjes aanvankelijk. Nu ligt hij voor €4.50 in de rekken.

Mijn heterokantje kwam btw weer naar boven. Zo sexy dat Michael Douglas eruit ziet! Ik vergat Kathleen Turner bijna! Vanavond Jewel of the Nile!

Voor de statistieken: Kaatje is in slaap gevallen na 54 minuten. Wat moet ik toch met haar aanvangen???

Admiral Freebee

Man, kan dieje zagen!